Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.11.2015., 16:58   #17898
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Penryn Pregled postova
Da, zbog 20Nm i 20ks više.

Ne mogu ni zamislit kako bi se ta A klasa od 90ks vukla recimo ljeti s klimom i još 2-3 članova obitelji ili prijatelja.
Znači daš preko 25k € za mečku i onda se praktički vučeš po cesti, htio ne htio.
A ne vuče se sa čitavih 20Nm više? Bravo....
Wooow, you made your point, NOT!
I ne, auto se ne vuče niti malo, na 18" felgama štoviše, niti sa 5 derana cca tvojih godina unutra. Isprobano x puta, budući da gore navedeni frend koji posjeduje to vozilo, a ne naklapa o podacima s interneta (a i da si proučio malo tehničke detalje vidio bi da su razlike u performansama minimalne, kao što i zdrava logika govori, budući da se radi o ISTOM motoru), te ima sina od 20 godina koji povremeno koristi tog merca, pokraj svog novog pola tdi-a, a i sam sam se vozio x puta u tom autu, i sve je samo ne 'vučenje' po cesti.

Citiraj:
Autor Penryn Pregled postova
Oni razmišljaju na način da im je profit na prvom mjestu, a što mene kinda smeta jer je ipak riječ o "premium" proizvođaču od kojeg očekuješ da, kad ga već platiš iznadprosječno, toliko i dobiješ.
Premium? Hoćeš da ti kažem koliko su frendu starci platili faking golfa 7 1.6tdi-a sa svom mogućom opremom i dsg-om naravno? Bolje da ne znaš, ako ti je toliki trn u oku mercedes od 30.000€.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kaj se svi čudite ko pura dreku...

Tko hoće susjedu pokazati Mercedesa, a ima šuplje čarape, kupit će tog 1.5 dizela.

Ista priča s BMW 114d od 95 ks.

Netko je već rekao, takav motor je za takav auto sasvim dovoljan...ali jebiga, moraju susjedi vidjeti da je BMW/Mercedes, a oznaku motora ne mora imati.
Još jedan sa (š)balkanskim stavom ovdje.
Opet se gledaju stvari iz vlastite perspektive i daju se balkanski šalkanski zaključci.
Kad shvatite da postoje ljudi koji IMAJU love, koji IMAJU djecu od 18-19-20 godina, shvatit će te i čemu služe 'premium' auti od 30.000€.
Ne žele svi svojoj djeci kupit ono, kiu pride za 18.i, ili zastavu 10 za ženi u trgovinu, jer eto susjedi koji su ekonomski osviješteni kažu i tvrde da je to sasvim dostatan auto za takvu namjenu -.-