Citiraj:
Autor MAGARAC
Gledal sam malo perf. od CLA sa dci 110 sa automatikom od 7 brzina i jedina saka u oko je 11.6 sec do sto ali zato 205 max i 12.9 80-120 u petoj su i vise nego dovoljne za svakog..
Nisu bas ni mercedesovi dizli iz starih A klasi neki biseri, pogotovo slabije varijante, pa da bi trebalo plakat ta njima. Rafiniranost 0 bodova, medu najsporijim autima na cesti a ni potrosnja nije nes posebno.. Nema se tu kaj puno zalit za njima.
Mene samo cijena smeta kod tih auti, nis drugo...
|
Ko kupi auto od 32 000 eura i da ima 90ks iz 1.5 motora treba bit mamlaz samo takav.
Osim toga ljudi baš nemaju riječi hvale za unutrašnjost CLA, navodno je neudoban i sama kvaliteta unutrašnjisti nije baš dobra.
Upiši na google images :"cla door gap"
Majko mila izgleda ko fušarenje na najjače.
Citiraj:
Autor trouble
Nemrem suditi pošto ih nisam kupovao nove.
A180 naš ima 110ks,normalno se ponaša na cesti,ima momenta za preteć bilošta od srednjevozećih objekata na cesti. Grad 7 litara,autocesta sa 140-160 6.4 a stara cesta 3.5 litre na 100. MIslim da je čisto dovoljno za auto star 9 godina.
Sad bumo ga načipali za 30-40ks jer je zapravio ista mačina ko 200 CDI samo sa reduktorom snage. E to se onda u sasvim finu mašinu za garenje(sjećam se samo Golfa4 TDi 150ks) a i potrošnja ide za 15% dolje.
|
Pobrkao si lončiće
Reduktor smanjuje okretaje osovine i povećava okretni moment.
Dakle taj motor nema reduktor snage, nego ima drugu mapu
Ti ćeš ga remapirat pa će mu ecu raditi pod drugačijim paremetrima, tj motor će imati više snage.