Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.11.2015., 13:44   #17864
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
E
S druge strane, jedna činjenica koja će zaboljeti prave "njemcoljupce". Mercedes je kupio licencu za 1.5 dci motore od Renaulta Mercedes A, B i GLA imaju Renaultove dizele (to su vam oni kojima piše 1461 ccm ) Oh, sudbo kleta, bogohulje
Pardon,u tim motorima je u razvoju sudjelovao i Mercedes.

Citiraj:
Mercedes već koristi Renaultov 1.5 litreni dizel motor u novoj A klasi i čitan, vozilu koje je također razvijeno u suradnji s francuskim proizvođačem na osnovi modela Kangoo
iz 2011:

Citiraj:
Future engines will be co-developed and jointly built, and the same may apply to electric motors and batteries, where synergies are currently being researched. We know already that Ghosn's enthusiasm about EVs is perhaps surpassed only by the guys at Tesla, a company in which Daimler coincidentally also holds a stake.

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
koliko se da spustit cijena kod kupovine auta na njuskalu, ako se uzima auto za cca10k eura ?
Sigurno za soma. Tolko si i kupci postavljaju damper zonu da prođu korektno. Najbolji savjet ti je da pogledaš/pratiš koliko je auto u oglasniku te kada se odlučiš pregledaš,nađeš neku manu na autu koja je totalno nebitna i lupiš sa soma eura manje na stol da prodavač vidi keš na stolu. Tad padaju sve igrice i najčešće se prihvaća ponuda To ekipa radi i u službenim salonima koji prodaju nove automobile....

A komercijalisti idu na tečajeve šta učiniti kada mu se nađe hrpa keša na stolu Inače ko mlađi sam imo frenda automehaničara koji mi je pregledavao stareije merceve i cijenkao se...šta je taj mogao izmisliti i spustiti....ijao

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 17.11.2015. u 13:59.
trouble je offline   Reply With Quote