Citiraj:
Autor MAGARAC
Di ima tri godine star A4 za 10 tisuca eura? Taj je u tri godine izgubio 3x na vrijednosti kaj je suludo, gdje god prodan u EU...
|
Moraš računati da čim lupiš s hrpom eura na stol spustiš cijenu za do dva soma. Onaj ko to ne vjeruje nije nikad kupovao ništa vrijednije u životu. Ili je Al mu je neugodno cjenkati se. Neugodnost nestaje čim si ograničen s budžetom a ne željom....po pravilu.
Drugo pravilo kod kupnje preko oglasa: jedno je šta traže, drugo je šta će dobiti.
A i 150 iljada nije ništa za švabu koji je star 3god i koji se servisirao u službenom servisu dvaput na godinu. Unutrašnjost koju svi gledaju ko referencu je maltene u tvorničkom stanju ukoliko unutra nije ISIL bio.
Mašine su dns vječne a elektronika u nepisanom pravilu umiru sa vremenskim trošenjem a ne kilometarskim. To čak ide i za automatske getribe. Kolko znam daje se garancija na godine a ne na kilometre za njih. Testiraju se na broj šklljocanja tj izmjena...onaj ko je radio 50k na godinu zicer se nije hebavao po gradskoj vožnji.
Uvezao sam prije 2 god A klasu sa 200.000...utegnut ko djevica. Napravio u firmi 80.000 ni najmanjeg u problema šta se tiče elektronike i mašine.
Gazda firme e klasu novu taxi ja 350.000....isti slučaj ko i gorenavedeni.