Citiraj:
Autor Thermaltake
Ovaj mjesec mi je završila akcija 3u1 FTTH koju sam imao te mi je danas stigao račun za 11 mjesec i na njemu aktivirana usluga TimeShift iliti vremenski pomak koja je inače besplatna tokom 12 mjeseci u akciji i nitko mi nije rekao tj. očito još tad malim slovima napisano da ako ne deaktiviram mjesec dana prije isteka akcije ona će mi se naplaćivat. Te mi je došlo da moram uz cijenu bez akcije platit i 12.77kn TimeShift koji realno nisam koristio niti jednom tokom ovih godinu dana. Tako da znate ako si želite uštedit tih 12.77kn mjesečno iliti 157kn godišnje na TimeShiftu koji je po mom mišljenju zadnje smeće, pazite si kad vam ističe akcija.
|
Zahvaljujem na upozorenju. Čitao sam ugovor i to uopće nisam primjetio. No imam vremena to odjaviti do 9 mjeseca iduće godine, iako tu opciju nisam do sada niti jednom koristio.
Lukavo su tu stavku ubacili u ugovir sa 1 kao napomenom koju mnogi niti ne vide jer je napisana tako da ti treba povečalo.
No s obzirom na njihove cijene uopće se ne ljutim jer nisam dovoljno pažljivo pročitao ugovor.