Prestrašno. To naplaćuju?
Doslovce je jedan klik iz tehnike da omoguće 3G prikaz u sučelju i onda tebi da samo stisneš "enable".
I ta usluga ne šljaka najbolje, pa ni na najnovijem fw-u.
Kod nestanka iskonove usluge treba jedno minuta-dvije dok 3G stick (podržan i na listi) ne profunkcionira. Također, u prosjeku svaki treći ispad uopće ne uključi 3G backup a dolazi i do problema prilikom povratka iskonove usluge.
Također, tu je i opcija 10Gb za 100kn mjesečno gdje nisu jasno naveli čiji signal/operatera koriste, cijenu nakon 10Gb i brzinu pružanja usluge. Nije jasno ni hoćeš li dobiti bolji (skuplji) LTE stick ili će ti uvaliti 3G brata.
Ovdje se Iskon nije baš iskazao i nema smisla da naplaćuju omogućavanje ove usluge ne jednokratno već 20kn mjesečno (to niti jedan operater ne radi), zahtijevaju ugovornu obvezu na 24 mjeseca a usluga prema mojem testiranju ne radi kako spada, bugovita je, a brzina je ograničena na 5-7Mbps iako mi bez problema moj T-mobile Huawei e367u-2 radi na 14Mbps kada je direktno spojen na računalo (internet dan uzet).
I jedna druga novost, kako mi je "Bruno" preko chata rekao, neće imati nikakvu novogodišnju akciju što drugi operateri guraju i dobro prolazi u ovo vrijeme već sve do proljeća 2016. ostaje na snazi 6 mjeseci gratis Iskon tv-a na sve pakete (što nije nešto za osobe koje ne žele tv i koje bi rađe -15kn mjesečno tokom ugovora ili tablete što su imali prije)