Citiraj:
Autor Bloodhunter
Glasnija ekipa uglavnom češće dobije što želi, hm.. da su se baš čuli sa Gskill-om i da su oni ovo odbili mi je malo nategnuta priča. Po meni, više ima utjecaja to sto ti je pri kraju garancija pa im je malo sumljivo. Moj savijet ti je da pošalješ slike Gskill-u i ako te oni odbiju, zaprijeti da ćeš objavit na forumu ili di već zbog čega su te odbili. Loša reklama njima nikako ne paše, a tebi povećava šanse da dobiješ novi ram:-).
|
Iak to ekipa nevjeruje, to kontaktiranje gskilla i svih ostalih čije stvari uvoze funkcionira prilično brzo, tako da vjerojatno jesu kontaktirali. I da, G.Skill je alergičan na ta "piganja", "burnove" i sva ostala oštećenja i to uglavnom odbijaju.
Citiraj:
Autor mislavgray
Vrlo vjerojatno se nisu niti čuli. Slično je bilo sa G930 headsetom. Odbili jamstvo za nekvalitetne jastučiće koji su se užasno počeli ruluti. Logitech priznao pod jamstvo, vratio im se sa papirom. Za jedan dan sam imao nove slušalice. Kontaktiraj gskill. Nemas kaj za izgubit 
|
To što su ti oni odbili a Logitech izašao u susret nije nikakvo čudo. Naime, servis radi po nekim standardnim uputama i rješavaju samo po PS-u.
To što Logitech i nekolicina drugih imaju odličan suport van klasičnih reklamacija, nije nikakvo čudo što su ti zamjenili. Zamjenili su i mnogim drugima, i puno manje stvari.
Al kažem, direktno il indirektno Logitech, ne servis kao takav.
Radih do nekidan u maloprodaji, tako da ne napadate bezveze, ako nemate bar nekakav uvid
unutra.