Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.11.2015., 18:13   #17678
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
To od Tidale ga ja cijelo vrijeme i tražim da pokaže.
Čovjek je bio aktivan po forumima.
I koliko znam zagovara FL.
Ovo što je iskopo je trabunjanje nekakvog anonimnog dibidusa.
Kojeg je ekipa sahranila argumentima.

SAhranila ga je tolko da mu nisu ni replicirali na post

Miro je probao pa se sahranio sam.....a Tidala dok je bio aktivan je obično davao dvosmislene odgovore glede FL. Bilo je toga i na autoplin forumu.

I opet,može mi Bog zagovarati sveto pismo...al bez znastvene studije ne vjerujem ni njemu....zvao se on Tidala ili ne. Pa nebumo vjerovali Tidalama a proizvođaćima LPG sistema ne.

Citiraj:
tidala ima na svojem autu instaliran sistem sa doziranjem u 4 točke. a motor u autu takav da uopće netreba FL.
Zanimljivo,sad me još samo zanima odgovor na floodovo pitanje,jel to Tidala Ghandi il Tidala "50€ da se opće vidimo uživo"(koji živi od ugrađivanja i štelanja FL između ostalih alutoelektrika aktivnosti).....

Sad zamisli,u nabavi je FL negdje 40ak eura kolko sam vidio u NL...ti ga uvaljuješ za 100€ + ugradnja nekakva. Uvaljaš i 5l ulja za 500kn koje je u nabavi nekih 40ak eura tkođer. Pa propovjedao bi u obaveznom FL ko hebeni Luther King/MalcomX ako bi imao takav profit na njemu. Posao bi mi bio,ko komercijalistu da demagogiju širim ko Sloba velku Srbiju.....ali bez ijednog znanstvenog dokaza.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.11.2015. u 18:23.
trouble je offline   Reply With Quote