Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.11.2015., 17:35   #17666
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Previdjeh ovo.
Samo da pitam, jes li ti uopće pročitao tu raspravu?
Jer ja vidim padobranca koji sere po FL-u, a ljudi ga demantiraju?

Vidio sam,lik je ovo napisao,rasprava je stala a dalje je samo demagogija i tupljenje u prazno:

Citiraj:
ima ravno 18 stranica vezano za problematiku ucinka Flashlube-a u zastiti ventilskih sjedista kod plinskog pogona i mogu se vidjeti dijametralno razlicita misljenja od strane njemackih ugradjivaca plinskih instalacija i samih korisnika(vozaca).Glavni problem je sto nema jedne(1) kvalitetne,kompletne,nezavisne studije o tome.
Zanimljivo nema jednog jedinog odgovora potkrijepljenog dokazima(podjeća me na tebe) na njegov post.

Čak i Miro koji u danima kad je bilo popularno uvaljat flash lube pošto poto PRIZNAJE da je to sve zapravo do kvalitete samih ventila i zazora,te da ne zna zašto ih ovako i onako Ford ne ugrađuje po defaultu u aute sa tvorničkim plinom. Ako to nije pametnome dosta bilo onda....dobro. Danas je malo već problematičnije.

Citiraj:
.Nemojte me pitati zašto FORD odmah ne ugrađuje te stvari jer bi to trbali pitati u FORD-u,ali isto tako znam da u tvornicama automobila postoje ekipe stručnjaka koji razmišljaju o vremenskom trajanju njihovih proizvoda.
Dolazimo do paradoksalne stvari da vjerujemo našim ugrađivaćima plina I forumskim meštrima....a odbijamo vjerovati tvornicama automobila,znanstvenim studijama i zdravoj logici. Za balkan ništa čudno....

A ovo mi je naj draži dio:

Citiraj:
FL nije izmišljotina nekolicine servisera ili uvoznika oprema več je produkt opsežnih istitivanja i testiranja u samim tvornicama koje proizvode plinske sustave.
I onda isporuče gotovo sve plinske sustave za OEM ugradnju bez FL-a....i za taj ford i za opel i za reno,daciju i za sve moguće. Indirektno je postaljeno pitanje zašto muljaš ljudima da FL treba uz LR a onda ti dođe OEM ugradnja za Auto Hrvatska u koju po propisima nejde FL....odgovo je PITAJ LJUDE IZ FORDOVE TVORNICE

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.11.2015. u 17:52.
trouble je offline   Reply With Quote