Citiraj:
Autor ShebY
@Pomo
"Ukoliko netko sa LPG-om ignorira kuckanje nikad poštelanih ventila"
Sad me ubode u oči ovo. Meni se pjavljuje neko klepetanje kod motora, nikda nisam skontao gdje. Čini mi se da nije baš motor već prije negdje kod remena.
Pojavljuje se jako čudno, ili nakon dože vožnje na visokim okretajima ili samo od duže vožnje 1h+ nemogu odrediti. A nekad izostane kompletno. NIkad to nisam uspio istražiti jer nemogu do majstora kad se to manifestira.
jel moguće da su to ventili?
Afto: Opel Corsa 98 1.2 16V sa LPG-om
|
Nisam mehaničar, ventil koji lupa mislim da lupa u bilo kojem području rada motora.
Dakle nađi dobrog mehu da nađe uzrok.
Citiraj:
Autor lowrider
VSR= siromašna smjesa i točka.
Hidro podizači-štelanje na pličice nisu uvjet FL-a, uostalom koji još danas imaju pločice, vrlo rijetki.
|
Upravo obrnuto, danas sve manje autiju ima hidropodizače, sve više njih traži štelanje ventila, na pločice, čašice i ostale kerefeke.
Citiraj:
Autor Penryn
Kakve veze ima flashlube s hidropodizačima?
|
Auto koji ima hidropodizače automatski podešava zazor na ventilima.
Dakle jedna velika mogućnost manje za VSR.
@Buba: što se fanatizma i argumenata tiče, jedini ovdje iznosim ikakve argumente. Druga strana ih IMHO nema nimalo.
A za aditive protiv VSR-a kao svetu vodicu evo malo povijesti.
Dakle, auto industrija se sa VSR-om detaljnije upoznaje uvođenjem bezolovnog benzina, zbog ekologije.
Olovo u gorivu je štitilo i podmazivalo dosjede ventila. Činjenica koju je lako provjeriti.
SVAKI benzin danas sadrži aditive protiv VSR-a.
Istih tih aditiva u LPG-u, pazi sad, NEMA.
Isto tako, suprotno onome što kolega tvrdi, postoji više alternativa FL-u, sa sličnim/istim načinom doziranja.
Samo jedan primjer. Dakle ne rade to samo Australci.
Dakle, nevjernim Tomama preporučam da na pumpi traže benzin bez aditiva za zaštitu ventila.
Jer oni u to ne vjeruju.