Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.11.2015., 13:57   #17636
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Vjerujem,postoje slušna i optička provjera,njihovo doštelavanje,aditivi u taknk. Flash Lube kao sistem je prodavanje magle i porez na budale.

Benzin izgara na manjoj temp i masnije,plin na većoj i suše....zato i pukneš aditiv u tank ako ti motor nema hidropodizače i ako se baš bojiš. Moji su u firmi na motoru bez hidropodizaća(Honda) napravili 140.000(a s Accordicom se ne voziš sporo ).....nuff said.

Flash Lube ti je za ovo:

Dakle za Peugeot 307SW 2.0 16V

Dao sam link iznad,Peugeot kaže imate zaštitu ventila,nebojte se. I tako te pola servisa u ZG uvjerava da to trebaš,četvrtina kaže za vaš(a i ostale) auto nije potrebno(Tim i Eko) a četvrtina kaže nije potrebno ali ako vi to želite mi možemo.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Auto Žitvaj je imao akciju 5990kn, to je bila odlična cifra.
Poljske i turske komponente nisu nimalo loše, boce su većinom njihove (Samcelik itd), Poljski Stag je jak igrač što setiče el. komponenti
90% boca za auto plin je od turskog Atikera A Štag,AG Centrum,EuropeGas su svi jaki igrači sa odličnim ECU jedinicama koje su odavno prešišale talijanske koje se nude na našem tržištu. I ono šta je bitno....open source su.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.11.2015. u 14:11.
trouble je offline   Reply With Quote