Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.11.2015., 11:04   #17630
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Podmazivanje nikako nemoj stavljat osim ako nisi mazohist i želiš bacat pare na gluposti. U pravim servisima(Eko gas,Auto Tim npr) ti to i napomenu,dok u drugima sile ko da bu ti se mašina raspala mada se nikom nije do sada...jer niko nije u blokadi ganjao auto do Rekjavika na plinu. Znanstveni dokaz ne postoji da podmazivanje pomaže motorima i sa i bez hidropodizača. To su se na forum.hr-u složili i korisnici i vlasnici firmi koje ugrađuju LPG instalacije u aute(Auto Tim,Miro).

Turci su još iza(mada im ECU koristi AEB SW-Lovato,injektori i isparivači su upitnii),no Poljaci su u elektronoci prešišali Talijane ima već. Treba samo baciti pogled na mogućnosti jednog Tartarini ECU i usporediti sa Europagas Oscar Mini ECU(koji su open source,može svako korekjcije vršiti,za talijane treba USB key izdan od firme) i da čovjeku bude jasno sve. A nakon Landi Renza i njihovih umirućih injektora(gdje jedan dođe oko 800kn) radi kvalitete našeg plina...nebi uzeo OEM talijana nikada. Ali to sam ja.

2Tech> izvoliš pa se zabavljaj

Osobno bi išao na Europagas Basico 24 + Valtek. To mu je na akciji sad 600km. Gledo sam SW od Basica ima opcija boli glava,od hot starta do max powera. Ima i Wifi/Blue tooth pa preko aplikacije za android možeš štelati mapu i injektore. Ako nisi u tome nazoveš majstora da se on spoji prek tvog moba na sustav i da poštela....dok si recimo na Braču to smo imali(u firmi) od LPGTecha samo kaj je taj došao ko sveti vrag za ugradnju...

Ako kaj zapne i neda ti se 120km voziti do Bihaća imaš Autoplin MIšić u Rakitju koji zastupa kod nas te sustave. U Brežicama je najbolji u Sloveniji tako da si pokreiven. A ako zaškripi do kraja kaj...u Zaboku je doktor no1 za plinske sustave(servisira,ne ugrađuje) u Hrvata....Tidala. Taj zna svaki ECU ko vlastito dijete. Dobro podešena mapa je srce svakog plina,ona određuje oće li auto ići bolje ili lošje na plinu,hoće li trošiti manje ili više na plinu....itd,you get the point.

Ako se mogu ishodovati papiri za Hr(a momci kažu da može bez problema) ne vidim kako se može fulati sa ovime.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.11.2015. u 11:31.
trouble je offline   Reply With Quote