To se cini kao fer ponuda za kombo. Probaj malo spustiti cijenu, ne skodi pitati

ako ide dole - ide...ako ne ide nize, opet dobro
Imaj na umu da se za 300kn nadje Phenom II X4, za 150kn imas vec 4GB DDR3, i za 150-200kn plocu u koju to dvoje sjeda...nek ti to bude nekakav orijentir...ovaj kombo sto si napisao nije los, taj X3 435 se
mozda otkljucava u Phenom II X4, ne znam koliko si upoznat s otkljucavanjem. Svi Phenom II X2,X3 i Athlon II X3 procesori u sebi imaju 4 jezgre samo nisu sve tvornicki otkljucane jer su u nekim slucajevima nestabilne...ali na nekim primjercima te jezgre rade full stabilno kada ih otkljucas, na nekima treba samo mrvicu povisiti napon i onda rade, a na nekima ne rade nikako...tako da to ti je lutrija ali vrijedno pokusaja...Otkljucavanje jezgri je jako jednostavno, samo treba ukljuciti advanced clock calibration, na toj ploci je to NCC skraceno...
Cak i da ne uspijes otkljucati dodatnu jezgru, mozes uvijek malo OCati proc na old skul nacin putem FSB-a i opet dobiti jos malo performansi iz toga.
Ako hoces uzmi si taj kombo, ostavi scythe mine, a box hladnjak od athlona x3 stavi na 5000+ i prodaj ga...mozes dobit nekih 250kn za plocu ram i proc, 300 mozda ako ti nije hica...Kasnije jos ubodes za 300-400kn grafu nekakvu (npr. hd6850/70 za cca 400kn) i imas stroj na kojem se moze nesto i igrati na solidnim detaljima.
Napajanje je Corsair CX400? vidim da se ploca iz prvog posta ne poklapa s plocom iz "moj komp" pa ne znam je li ostatak dijelova u "moj komp" tocan...ugl. ako je CX400 mozes uzeti bilo koji AM3 X3/X4 proc i grafu za 50 eura bez straha da ce biti bijelog dima