Citiraj:
Autor Bono
Bila bi ovo jedino dobra ponuda kad bi Bnet/VIP uzeo od Amisa linkove prema Internetu, Amis sa svojih 25000 korisnika ima skoro iste linkove ko ova zidovska bagra, zato i ogranicavaju korisnike po prometu.
- Vrlo vjerojatno ti moraju uci u stan s kabelom, znaci trebaju ti busiti
- Ne znam sta sad dijele ali Cisco koji su prije davali im nije neka sreca, naravno da nemaju gbit portove
- Za bridge ne znam
|
Imam i koaksijalc od Bneta već 12 godina i bakar od Tšrota i optiku od Amisa i ostajem pri Amisu jer 1500 min u EU fiksne i pokretne mreže ipak vrijedi više nego sve ostalo a i veza 100/100 nije za bacit. A TV isto ko i kod svih drugih, a Mobia TV je besplatan za pretplatnike 3u1 paketa, a 25% popusta nije također za bacit kroz 8 mjeseci u 2 godine.
Tako da se ne premišljam već 8 godina kod koga ću bit. Samo bojim se da je dolaskom VIP za vlasnika vrlo brzo nestati svega toga dobroga kod Amisa.
Ipak osjećaj kada se zove telefonom u EU i kada ne strahuješ od cijene razgovora i koliko ćeš čekati na sugovornika da te spoji i koliko će trajat razgovor predstavlja civilizacijsku prekretnicu u odnosu na sve ostale davatelje usliga u RH! A također da ne razmišljam jel to fiksna ili pokretna mreža u koju zovem.
U zadnje vrijeme stalno mi na vrata zvonickaju iz raznih telekoma od šrota do inih ostalih i kada ih upitam dali nude to što sada imam kod Amisa na optici u paketu 3u1 samo zašute, poklope se ušima i odu.
Inače sada imaju novu foru da šalju mlade i zgodne cure, tako da se ja ništa ne bunim kada pozvone, malo pročavrljamo možda padne i koja kava, a za prodaju može i što šta drugo ako ide, a po onoj nije dobio tko nije pito!
Ima i ona poštar uvijek zvoni dva puta, a telekom zgodne cure obavezno tri!
Zadnji puta bile u paru iz Tšrota pa moš birat oš livu ili desnu tarifu, a ja bi radije obje ako može!