View Single Post
Staro 09.11.2015., 16:06   #4852
divacic
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Zvali su me iz Amis-a (kod kojih imam net i telefon) i ponudili prelazak na B.Net:

• Neograničen internet promet brzine od 21/3,75 do 30/7,50 Mbps
  • Bežični wlan modem/ router s 4 portswitchem
  • jednu telefonsku liniju s jednim brojem
  • Obračun poziva po sekundi
  • Neograničeno telefoniranje prema fiksnim nacionalnim mrežama i prema Vip i Tomato mobilnim korisnicima uz naknadu za uspostavu poziva 0,20 kn
  • Prikaz broja pozivatelja
  • Detaljan ispis poziva
  • Zadržavanje postojećeg broja ili novi telefonski broj bez čekanja i naplate
Mjesečna naknada Super+ 2D (internet + telefon) paketa iznosi 199,00 kn mjesečno.
Prelaskom na Super+ 2D (internet+telefon) paket, uz promotivnu ponudu Svemoguća misija 2, prvih šest mjeseci mjesečna naknada usluge iznosi 79kn mjesečno uz ugovor na 24 mjeseca.

Dodatno smo za Vas smo pripremili i posebnu ponudu s dodatnim popustom na mjesečnu naknadu paketa:

• Popust od 30,00 kn mjesečno na mjesečnu naknadu Super+ 2D (internet+telefon) paketa tijekom 24 mjeseca. Popust se primjenjuje i tijekom trajanja redovne promocije prvih 6 mjeseci (prvih šest mjeseci mjesečna naknada usluge iznosi 49kn, ostalih 18 mjeseci 169 kn).
Ukoliko prihvatite našu ponudu za B.net usluge dodatno dobivate i voucher s popustom na mobilni uređaj uz Vip Bez granica+ mobilne tarife koji je moguće iskoristiti na svim Vip prodajnim mjestima:
  • Bez granica S+ - 100,00 kn
  • Bez granica M+ - 140,00 kn
  • Bez granica L+ - 200,00 kn
  • Bez granica XL+ - 300,00 kn
  • Bez granica XXL+ - 400,00 kn

Da li je netko dobio nešto slično i razmišlja li o prelasku?
(Napominjem da sam zadovoljan Amis-ovom uslugom, ali ovdje su veće brzine, pa me zanima da li je tako i u praksi)
divacic je offline   Reply With Quote