Citiraj:
Autor Penryn
Pa čekaj kako ne možeš prihvatit činjenicu da aktiviranje i deaktiviranje vteca ni na koji način ne može potrošit ulje?
Možemo ovako do sutra ili sve dok se malo ne potrudiš i pogledaš i uvjeriš se sam da nema nikakve šanse da vtec troši motor na iti kakav način.
Čak ga niti ne "razbija", kako to neki vole reći..
I ta dva motora, D16 i B16 su sve osim "skoro pa ista".. različiti kompresijski omjeri, totalno različiti hodovi i promjeri klipova, što znači različite klipnjače i klipove, pa uz to i prstenove itd itd, znači n drugih razloga zašto bi taj B16 mogao trošiti više ulja.
|
Prvo, nisam spominjao u kojim se količinama troši. Drugo, važnije, normalno da ne mogu prihvatiti činjenicu jer mi nije jasno kako 5 novijih serija motora s VTECom u pravilo troše par deci na 1000km, dok pola D serija ( one bez vtec-a ) ne bi smjele trošiti ništa na 1000km.
Da, po pitanju tih stvari nisu isti, mislio sam na kubikažu i donekle istu snagu, broj ventila i cilindara.
Objasni zbog čega D serija non vtec motora u pravilu ne troši ulje, dok novije serije troše s VTECom. To me zanima. Klipovi, prstenovi, hodovi i sl. stoji, ali VTEC je u glavi, ne u bloku.
Edit : Ponavljam, nisam govorio u smislu isti da im pašu dijelovi, već da imaju isti broj ventila,kubikažu, i broj cilindara. :P