Citiraj:
Autor turbojc
Ne, ciljam na to da i dalje držim do toga da postoji postotak koji uzima sebi ulje kao i ostali pokretni mehanički dijelovi.
U teoriji stare D serije bez VTEC-a ne bi smjele trošiti ništa ulja na 1000 km, dok recimo serije H,B,K,F potroše par deci. S toga ne shvaćam kako recimo D16A9 koji ide u CRX može imati 0 potrošnju na 1000 km, dok 10 god noviji motor K20Z3 ima potrošnju, a ima i VTEC. Ovdje ne govorim o visokim vrtnjama, jer to nema ni smisla pričati, pa sama logika je da troši više ulja na više RPM, ali nema smisla da D serija bez VTECa ne troši ništa, dok ostale novije serije troše.
|
Pa uzima sebi ulje, tj. kad se vtec aktivira ulje(neka mala količina, dec-dva) pod tlakom dođe do klackalica i blokira ih, a kad okretaji padnu ispod vtec raspona onda se vtec gasi i to ulje se vrati nazad u karter povratnim kanalićima. Znači to ulje se nigdje ne potroši, ne izgori, ispari ili šta ja znam.
Jel tebi jasno da jedina tri načina da motor potroši/izgori ulje je da ono dođe ili kroz gumice ventila, uljne prstenove ili odušak? Četvrtog nema..(ima, da negdje pušta, bali, i turbina, al sad o atmosfercima pričamo)
Pa eto kad si tako uvjeren da vtec aktiviranje ipak potroši nešto ulja, onda bar pokušaj sebi logički to dokazat prije nego počneš bit toliko uvjeren u to.
A sad zašto neke starije serije ne troše a neke nove troše, ne znam. Honda je za neke nove motore hvalila se kako su smanjili otpore trenja na prstenovima, eto prvi i najvjerojatniji razlog. Teoretski je nemoguće da motor ne potroši niti malo ulja.