View Single Post
Staro 06.11.2015., 14:55   #298
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
@Ag008 - upravo to sto si rekao - potpisujem! Cak nemoraju ni cijeli mailbox dati, neka samo daju e-mail forwarding uslugu sa @inet.hr maila na neki novi mail koji je korisnik dobio od novog ISP-a ili slicno

@Blagus - reci ovima u Iskonu da se uozbilje, godina je 2015.

imam svoj VPS, imam zakupljene domene, svoj mailserver - ali to ne rjesava problem upravljanja mailom na @inet.hr domeni!!!
naime korisnik koji je dao svoju @inet.hr adresu za uslugu koja je u Hong Kongu, istu moze promjeniti SAMO OSOBNO (organizacija koja ima takva pravila i potrebna je autorizacija na licu mjesta)
pa sada ako korisnik zeli preci na optiku (t-com, amis, etc.) mora kupiti povratnu avio kartu za Hong-Kong zato sto je Iskon tako odredio svojim internim pravilima da nakon otkazivanja usluge, korisnik gubi prava na e-mail
da je promjena e-maila moguca, to bi i napravio, zvao sam telefonom, pisao dopise, molio-kumio objasnjavao da imam posla sa ISP-om koji NEMA razumjevanja ali nije pomoglo, pravila su pravila...

zato govorim da je vrijeme da ovo HAKOM regulira, sve skupa 1 propis od 3 recenice i stvar rjesena

Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 06.11.2015. u 15:10.
MasterX je offline   Reply With Quote