Tema: HDD problem
View Single Post
Staro 05.11.2015., 21:07   #5
Tinch
Registered User

Datum registracije: Nov 2015
Bok, nisam mogla naći riješenje svog problema na forumu, pa evo.

Prije par mjeseci mi je krepao hdd u laptopu, tj. stvorila su se dva bad sectora koja mi ne dopuštaju da bootam windowse i koja ne znam izolirati, pa ako bi mi netko znao pomoći oko ovoga bilo bi super. Bad sectori su mi bili odmah na početku analize diska, ako to što znači, a ostatak diska je neoštećen, pa mi je šteta ne iskoristiti to ako postoji mogućnost da se može.

ako ne, imam drugi hdd, kojeg mi je frendica dala, al i s njim imam problem, kad sam ga formatirala, pri kraju procesa mi je izbacio neku grešku, nisam pročitala koju jer sam instiktivno kliknula OK misleći da je to poruka završetka, al formatirao se do kraja, koliko vidim sve se obrisalo s njega.

problem je u njemu jedino što mi ga ni jedan komp nije mogao očitati, ni mint na mom, sedmica na sestrinom ni xp na starom kompu (kao externi disk), ali sam ga izvadila van i stavila direktno u svoj laptop umjesto originalnog starog, i sad ga, kako kad, očitava.

Kad sam nakon toga pokušala instalirati mint na njega, instalacija je odradila svoje do samog kraja i onda mi je izbacilo neku grešku. mint je instaliran sad ali kad ga bootam izbacuje mi crni ekran s porukom da cd nije unutra i da ga ne može pokrenuti.

eto to je otprilike to, ako treba bilo koja dodatna informacija, rado ću je dostaviti
Tinch je offline   Reply With Quote