View Single Post
Staro 04.11.2015., 14:51   #595
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Nekako mi se cini da sve vise budala igra ovu igru. I to 5 i 6 tier, koji bi vec trebali znati, ali su do tuda vjerojatno sa srecom dosli, odnosno do tuda je jos i lako.

Ekipa krene na jednu stranu i to 3 BB, Furutaka i ja sa Cleveom, odjednom ta 3 BB nema. Gdje su, naravno okrenuli se i pobjegli, a ja sam s Furutakom Daljnji ishod sami zakljucite.

Pa situacije gdje se ne zna tko je na koju stranu krenuo, ili kad od 4, 3 BB ostanu na 375 km iza i gadaju iz baze.

Od 10 game-a, ako se nade 2-3 dobrih, super je.
Isti dojam sam imao u nedjelju poslijepodne kad sam odigrao par partija. Skoro 0 taktike ili timske igre (na mojem timu naravno). Ja potopim 3-4 broda po bitci, i svejedno izgubimo. Sreća da sam igrao sa New Mexico pa sam uspio barem potopit dosta njih prije nego su oni mene. Toliko jazavaca da sam 2x Clevea citadelao iz jedne salve. Jedan od tih dana brijem. Većinom su mi u zadnje vrijeme dobre partije. Igranje u diviziji sa ekipom koja zna uvelike povećava užitak odnosno balansira kad se nađeš u timu s jazavcima gdje svatko vozi po svojem.

Btw. navodno se sa gumbom ALT mogu individualno lansirat torpeda. Na poslu sam do kasno navečer, jel netko to isprobao?

Izvor: https://www.themittani.com/features/...idden-controls

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote