View Single Post
Staro 03.11.2015., 15:55   #292
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
To sa mailom neznam... meni je normalno da ako nista vise ne koristim od providera onda i mail putuje ca... bar danas ima velikih mogucnosti za imati neki mail, uostalom sam mail od providera se dobije kao posebna pogodnost kada se ide na njihove usluge, u sklopu paketa ili slicno...

/cut/

Ja HAKOM-u ne pisem mailove nego se fino ispuni onaj obrazac i sastavi se u pravnom smislu tipicna zalba/tuzba. Cekao sam 3mj oba puta.

@silver_tip - imas link na tu zalbu/tuzbu
meni NIJE normalno da ti mail "putuje", zato sto sam tu e-mail adresu placao

kod ISP-a imas prava na e-mail adresu koju placas i za to vrijeme si ti vlasnik te adrese, na gmail yahoo i slicno ne zelim prebaciti nikoga, buduci da korisnik NIJE vlasnik e-mail accounta i pripadajuceg sadrzaja na njemu (pise u fineprintu), vec kompanija Google, Yahoo etc.

ono sto je problem, Iskon ne dozvoljava zadrzavanje e-mail adrese (barem u obliku forwardera) na neki novi ISP gdje korisnik prelazi
T-Com dozvoljava zadrzavanje mailboxa, koji ostaje funkcionalan i nakon sto korisnik napusti T-Com i predje na neki drugi provider
praksa u HR nije ujednacena i to HAKOM treba regulirati jer izmedju ostalog to je NJIHOV posao

analogno tome, zasto imas prava da preneses telefonski broj, a nemas prava da "preneses" e-mail adresu?

nisam ih trazio da cijepaju atome jer se ne radi o nuklearnoj fizici, nego da budu normalni, isto onako kako bi se morali ponasati da zive/posluju kojih 400km zapadnije

Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 03.11.2015. u 16:13.
MasterX je offline   Reply With Quote