Citiraj:
Autor turbojc
Ti stvarno misliš da će Renault sebi dopustiti da izbace motor koji neće napraviti ni 150k km? Ajmo se uozbiljit, nismo ameri. Obujam s konjima ne znači kvalitetu, ali ni ne kvalitetu.
A dalje, jel servis za 518d isti kao i za Renault? Uostalome, ima par ljudi koji žele sjesti u auto i biti prvi vlasnik, ne pate na bemburu, niti na merđu, niti na gospodsku vožnju. Ne bi vjerovao, ali postoji. Postoje takvi ljudi, ti nisi jedan od njih, i to je ok.
Nisam ni ja. 
|
ZNam da nisi

Hoce, susjedu na meganeu 1.5 dci na 140k km i na 120k km vec drugi motor totalka zbog letecih lezaja sto je bio cest problem. Od sogora laguna 1.9 dci 2002g na 170k km pukao blok motora, zamjeni sve i nakon 10k km se razleti turbina. I dalje stojim da nema tog renaulta koji vrijedi 44k eura
Citiraj:
Autor burmuz
Imam Megane već 5. godinu i niti jedan kvar nisam imao.
BMW nikad ne bi kupio je je po mišljenju seljačija. Radije Volvo ili Infinity.
|
:facepalm: Je a u renaultu si totalna pomama i gospodin covjek. Daj molim te, ovdje govorim o ulozeno dobiveno, to sto se kod nas vozi za bmw a lize potplat od cipele jer se zbog krede za drugo nema nije stvar automobila nego mentaliteta. A volvo i infiniti bi samo kupio, dok nebi otisao na prvi servis. Nije ni za bmw ni merc jeftin al nezelim ni znat koliko je za volvo/infiniti.