View Single Post
Staro 05.10.2005., 14:38   #22
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Kaj je-danas ATI izbacuje R5xx pa si malo živčan

HDR-danas sutra ako bude perja svako od nas će imati LCD sa nativnom 1280x rezom.
Jebiga, 27 fps-a je malo.

Mogao sam i ja sa 9800PRO/XT koristiti još davno SSAA-ali kaj mi to vrijedi kad nije igrivo u 60% igara koje mene zanimaju.

Možeš ti kovačiti sa postavkama HDR-a i dobiti nešto, isto kao i mi sa npr. Adaptive AntiAliasingom i još par postavki ali je činjenica da HDR na 6xxx seriji prikolje perfomase krvnički.
Tek na 7xxx seriji to šljaka kako treba.

I nije istina da nisam nikad rekao koju u korist Nvidie.

Imao sam MX2, imam čak i TNT2, slagao sam i par kompova većinom sa 6800GT modelom i svakom sam rekao (čak sam i postao negdje na forumu) da su grafe jako brze i da nisu loše.

Istinabog-uvijek sam i napomenuo da u zadnjih godinu dana Nvidia ima dosta problema sa driverima, u to sam se i sam uvjerio.

Ja samo hoću reći da HDR na 6xxx modelima baš i nije neka sreća kaj se tiče frame ratea i ukupnih perfomansi.
To si uostalom i ti sam napisao, kog se boga sad onda buniš???
:confused:

bdw-imam čak i živih svjedoka kojima sam preporučio (duboko se sramim zbog toga) kupovinu 6800GT jednostavno zato kaj je u tom trenutku bila najbolja kupnja po pitanju love/perfomansi.

bdw2-WoW izgleda kud i kamo ljepše na R4xx sa korištenjem Adaptive AA nego na funjavoj 6xxx Nvidii
Jelc je offline   Reply With Quote