Citiraj:
Originally posted by Beren
Ali zašto se ja tebi ponovo opravdavam? Ti si opće poznat po svojoj objektivnosti kad su u pitanju ATI i nVidia. Sve tvoje izjave su bazirane na velikom iskustvu i stotinama kartica koje si isprobao, testirao...
Ispričavam se što sam se ponovo usudio proturječiti tvojoj tehnološkoj veličini...ne znam što mi je bilo.
|
Ha-ha, svoju neobjektivnost forama iz osnovnjaka bi sad lagano prebacivao na druge...
Ja se bar služim argumentima i kažem da npr. moja grafa sa takvim-i-takvim postavkama ima toliko-i-toliko fps-a u igri.
A ti sad pokušavaš čistim preseravanjem ignorirati činjenicu o rezultatima grafe koju si sam istestirao.
Možeš se ti napuhavati koliko hoćeš-činjenica je da je sa uključenim HDR-om rezultat takav kakav je.
Ne mogu ne primjetiti da se malo-malo u nekom postu koji se tiče grafa špinčiš sa "stotinama istestiranih grafa", svi ostali koji imaju komentar na nešto se dočekuju sa visoka i sa prezirom, ono-kaj bu neko sad pričao o grafama velikom 3D magu kao što si ti...
I nemoj mi molim te pričati o mojoj objektivnosti-ako hoćeš normalno razgovarati sa nekim onda lijepo i argumentirano navedi ili citiraj tu neobjektivnost, umjesto da se nabacuješ frazama.
Ah da, iskustvo-pa od kada sam prešao sa Amige na PC imam isključivo ATI.
AGP 8500, 9500, 9800PRO/XT, X800XT/PE, PCI-E X800XL.
Tako da "brijem" da o ATI-ju znam više od nekog tko napiše dvije stranice texta o nepostojećem Rialto bridgeu, a bogme me ne buni ni to da li je Riddick GL ili D3D igra...
Gle-ako ti se o nečem ne da razgovarati-nemoj.
Ako sam ja dobro shvatio-ovo je forum i tu se razmjenjuju iskustva i mišljenja.
Mislim-nema se tu kaj razgovarati ako ti na činjenice i rezultate koje si sam napravio reagiraš na takav način.
Idi se onda razgovarati sa nekima koji su u tvom rangu kaj se toga tiče-a ne sa "tehnološkim veličinama".
Možda ima još istomišljenika koji kao i ti misle da je sve urota ATI-ja i Microsofta protiv jadnićke Nvidie...