Citiraj:
Autor T}{OR
Jučer igrao skoro cijelu večer sa New Mexicom. Nešto fakat nije u redu s njemačkim krstaricama. 2 ili 3 puta pogodim Königsberg u pramac - Citadela! Žao mi je likova koji to voze, jer su brodovi ko od papira.
New Mexico s druge strane, apsolutno brutalan BB. 
|
Njemačke krstarice sam prestao igrati na t4...smeće kao što rekoh prije. Ruski DD su pravi izazov. Dosta njih pljuje po forumu ali obično ekipa koja ih ne igra ili su preglupi da skuže da se ne mogu igrati kao da su japanski DD. SAd sam Na Gnjevnom i oduševljen sam. Brodić mi daje točno toliko koliko sam koncentriran u partiji hehe..Upgrejdi obavezni. Večeras bi trebao otključati Ognevoi-a koji navodno nije puno bolji ali cilj je Kiev. Navodno je odličan. Sviđa mi se taj gunboat stil samo iziskuje više mozganja nego sam navikao u ovoj igri. Ali uzbuđenja ne manjka. Kad dođem do Kieva onda kompletiram all star ekipu: Cleveland, Minekaze, Myoko, Kiev. Pa ću gledati kako se stvari dalje budu odvijale jel mi ne pada na pamet igrat t8,9 i 10 pa da moram stalno kupovat premium...Otkjlučao sam i Pepsicolu ali taj CA je navodno u banani...