View Single Post
Staro 28.10.2015., 16:17   #282
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
To sa mailom neznam... meni je normalno da ako nista vise ne koristim od providera onda i mail putuje ca... bar danas ima velikih mogucnosti za imati neki mail, uostalom sam mail od providera se dobije kao posebna pogodnost kada se ide na njihove usluge, u sklopu paketa ili slicno...

To mu dodje kao da sad eto ja sam zakupio/dobio u sklopu paketa brzinu 20 Mbps i sad bi to prenio, nastavio koristiti kod drugoga providera...

Inace sto se tice HAKOM-a ja imam pozitivna iskustva 2 puta no oba slucaja su bila kod ukljucivanja/preseljenja linija...

U prvom slucaju ( za kolegu sam zalbu pisao ) je t-com odbijao ukljucenje linije na H1 jer "nema mjesta" a istovremeno je nudio svoju liniju da se ukljuci.

Epilog: pozivanje iz t-coma, izvinjenje i pitanje kada se zeli ukljuciti linija na H1.

U drugom slucaju slicna stvar, odbijanje preseljenja linije sa paketom usluga koji je na snazi ali nudjenje nove linije na drugoj adresi sa istim paketom usluga ali novi ugovor na 2g.

Epilog: preseljenje linije bez naknade, oprosteno onih 100kn, izvinjenje itd...

Ja HAKOM-u ne pisem mailove nego se fino ispuni onaj obrazac i sastavi se u pravnom smislu tipicna zalba/tuzba. Cekao sam 3mj oba puta.
silver_tip je offline   Reply With Quote