View Single Post
Staro 27.10.2015., 23:13   #278
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Da, ono je od pppoe, nebitan za ovu pricu.

Uglavnom, ja sve mislim prebaciti na HAKOM ako se nastavi prckanje po routeru a da nije "redovito, plansko odrzavanje".

Mislim jucer reset cjele home mreze, danas isto... nedostupnost routera u nikojem obliku. Mislim da nijedan ISP nema pravo svako malo korisniku mjenjati fw, rebootati router ili ga 2 dana zaredom vracati na tvornicke postavke.

Ako se ja ne zalim i ako meni sve radi ok onda mislim da ovakve privatne intervencije sa njhove strane nisu legalne.

Da ne govorim da po forumu kruze njhovi djelatnici i kopaju gdje sta i kako, to nikako ne moze biti zakonski.

Slozit cu jednu prituzbu i paralerno ju poslati njima i HAKOM-u pa da vidimo sta ce se iz svega roditi... ako nista drugo neka se istraze ti djelatnici sto krstare po forumu, salju privatne poruke, prijete itd...

Osobno ja mislim da je danas od podneva meni na routeru bilo onemoguceno prijava putem HTTP/HTTPS tj. kroz sami broswer sto je apsolutno van svake pameti i to nije do configuracije, to je netko doslovce morao staviti kvacicu tam gdje treba...

Logovi postoje, meni ga nemoraju dati ali jos u ovoj drzavi postoje neke institucije gdje ce morati iste pokazati i obrazloziti.
silver_tip je offline   Reply With Quote