View Single Post
Staro 27.10.2015., 21:22   #272
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@crazy, iskon ima puno povoljnije cijene (i do 100kn mjesečno), dobar upload, odlične terenske tehničare iz Rijeke s dobrom opremom ali sve to zahebe njihova politika ograničavanju korisniku svega mogućeg. Ja stvarno ne vidim logiku, zdravi razum ovdje.
HT ima gotovo sve opcije bez supervisora već omogućene a javno ne skriva toliko ni supervisor lozinke.

Pazi ovo, Iskon objavio "slučajno" fw u kojem ne radi uopće prikaz parametara linije (atenuacija, margine i max) i ja kada je najavljen upgrade isključio njima pristup (menadžment/tr069). Za par dana zove me prvo na fiksni pa mobilni "Zovemo iz iskona, ne možemo vam pristupiti routeru a za kvalitetno korištenje i nadzor opreme potrebno je bla bla... i da vratim router na tvorničke postavke", aj vratio im, sva sreća pa je prekinuta postava tog fw-a. I tako sam im došao na listu.

I sve do sada prije par dana, ja imam pristup ali i oni imaju pristup, nisam im ni promijenio supervisora, onemogućio pristup ni ništa, a mogao sam, imaju potpuni nadzor i onda mi ovako vrate. Baš hvala.
Sada nemam ni dodatnu mrežu, log ni ništa. Baš hvala.
Misle da je bilo lako vraćati sve port forwarde, sjetiti se kanala koji je važan za repeater, sve sam morao ispočetka zbog njihovog upgradea.

Btw onaj pass od silvera je zapravo W33'&Lf*G!45]Dbq)"RL koji je tako kriptiran za supervisora u configu.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 27.10.2015. u 21:27.
Ag008 je offline   Reply With Quote