Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2015., 20:18   #17317
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
www.audihr.com, odi tamo na forum pa se raspitaj... Koliko se sjecam, taj auto se ne kvari nesto posebno, ali ako se nesto pokvari ce te grdo odrapit po dzepu
a6 c5 me je u godinu dana kostao 3k eura dok sam ga doveo u red, tako da sam naviknuo vec na visoke cijene održavanja zato sam sada i odlucio ako vec ulazem, neka bude u nesto kako treba, btw a6 je na prodaju, samo trebam uslikati nove slike, ove su otkad je kupljen:

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-oglas-16693273

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Jako je zeznuto aute sa tolikim motorima (to je V8) prebacivati na plin... Bas tako kao sto si rekao - moraju biti dvije instalacije koje rade zajedno... Dobit ih da rade zajedno kako spada je jako tesko, barem po onome sto su mi govorili plinasi dok sam vozio na plin...

Ili uzmes 4.2 TDI i mir...
ono što ja znam o 4.2 v8 i plinu je da to nije nikakva filozofija, samo su potrebna 2 deblja isprarivača i gotovo, problem su fsi motori, u a8 idu poslije 2007 godine, gdje se injektori dovoljno ne hlade na plinu pa izgore, a brc ima neki sistem koji svakih nekoliko pusti gorivo da ih hladi, i problem su navodno turbo motori. 4.2 tdi ima 2 turba i to su 2 potencijalne skupe zayebancije + plinaš ispane jeftiniji za voziti,,, potencijalnih problema na dizelu ipak ima više, a pošto je to novija generacija motora, ne bih se usudio ni tociti nas dizel, 4.0 tdi-u vj ne bi smetalo
HONDA type R je offline   Reply With Quote