Ili će svi dobiti ili će ostati samo nama 2-3 koji smo bili jedni od prvih koji su imali supervisora (već u veljači) a ostali smo im na listi jer naši routeri nisu bili dostupni.
I ja stvarno ne kužim iskon, djelomično mogu razumijeti da nisu htjeli baš sve postavke otvoriti prosječnom n00b korisniku ali zašto ne ostaviti grupici na forumima/grupama da imaju supervisor lozinke? Pa brojni korisnici žele više od routera, ne možete ni dodati dodatne access pointove bez supervisora, 3g backup, LOG, da LOG, ništa.
Jedan HT ima već mjesecima/godinama objavljene supervisore ZTE-a i ostlaih routera i sigurno neće mijenjati fw radi toga.
I onda su ga dobro metnuli baš osobama koje su se najviše trudile i doprinosile.
Baš su mi ga dobro metnuli i s*ebali ujutro s tim novim fw-om, netko mi je očito bio preko telneta logiran i morao je sve to ručno napraviti, pa zar nema nimalo kulture pa da to napravi automatikom u 1 u noći?
Inače, ponavljam, ništa novo nije u verziji iz 15.10., napravljena je samo jer je public objavljen supervisor.
To me podsjeća kada sam prije godinu u jednoj državnoj službi gdje studentski radim odlučio se ponuditi i očistiti, staviti na sva računala u upravi windowse-7, mrežno sam spojio sva računala i onda sam pozvan od strane uprave da su oni mislili da bi to neka njihova s vezom tvrtka mogla napraviti i premještan sam u drugu zgradu "za nagradu".
A pogledajte ovaj video, samo treba promijeniti "mom" u "iskon".
https://www.youtube.com/watch?v=PFU_V0wR92Q