Tema: GTA V
View Single Post
Staro 22.10.2015., 22:01   #2228
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Da... jako su ujebali ovaj puta singleplayer, jako..
Da se razumimo, SP do sada (57%) mi je bio jako dobar, ali sad kad san se krenio zajebavat po gradu, osim velikog grada i random (ponekog) eventa i nema bas puno stvari. Tu je SA bio jako dobar, teretane, gluposti razne. Ocekiva san da ce puno stvari biti interaktivnije za free roam.
I naravno da imas vise nacina za zradit lovu, tipa igre na srecu i sl. (osim dionica).
Citiraj:
Autor arrow Pregled postova
mene jos nije uhvatila ta singleplayer kriza jer sam tek na 35% te uvijek fali love

ali vjerujem da ce i mene zadesiti ista sudbina osim ako nesto u medjuvremenu ne promijene
Nije ni mene, ali kazen da je glupo od tolikog grada da imas samo npr. jednu garazu (plus ona kucna), a vec vidin da bi natrpa svakavih auta

ili samo jednu kucu, kad ocito su mogli stavit jos na par lokacija. Cisto da te vise potice za side misije, grind para i sl.

Daleko najveca debilana je sta ne mozes prodat klosarsku robu, ono kupin sve high end, nigga mi ide u majci od 38 kn po gradu. Ili da bar pamti moju konfiguraciju robe.

Onda one default rbalina od motora, jos samo fali da obuce jebeni kozni djiletin i glumi majmuna na tom traktoru.