View Single Post
Staro 22.10.2015., 08:30   #13
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Jel imaš slike u bilo kojoj kombinaciji ?
Kolega ti je rekao da prvo probaš sa integriranom, ne zaboravi spojiti monitor na bracket matične.
U drugom koraku, ako je add-on grafa u PCI Express slotu onda u Biosu postavi [PCI Express] i [Auto].
U nekim slučajevima pomaže u Biosu > Load defaults + Reboot + ponovo postaviti / promijeniti šta treba u Biosu.
imam normalno sliku, normalno boota windowse do konfiguracije particija instalacija teče normalno, medjutim nakon prvog restarta stoji crna slika s kursorom i uđe u windse i javi se poruka da se windows oporoavio od serious greske i odem u device manager uskličnik stoji kod integrirane, a pcie grafu pokazuje da su driveri instalirani ok , al idem restartat, i onda na logou win7 se smrze i tako stoji, jednostavno mi smrdi da se grafa sukobljava sa pločom ili nije kompatibilna , eventualno ću probat sa još nvidijom, interesantan problem, zasad cu koristit integriranu, ionako je kanta od kompa sluzi mi samo za igrice, zato sam mislio upogonit kakvu grafu jaču, al ću se zadovoljit i sa soliterom
svetac.svetac je offline   Reply With Quote