di se rabe sjeti majka joj stara
nego... ne znam ni di da stavim ovu tragikomediju od priče, pa ću eto tu
daklem nakon jedno cirka
trista godina smo dočekali da se poasfaltira jedna od valjda najgorih neprijatelja ovjesa automobila iliti moja ulica koja, usputno rečeno, gleda maltene okomito na zg holding i zagrebačke ceste.
sad kreće #kroejšastajl način razmišljanja te izrade ceste koja se eto baš okomila na moje dvorište
stavila ekipa prvi sloj asfalta pred kuće i dolaze do moje i reko tamo tipu - alo momak pa jebote svima ravno odrezan asfalt ispred kuće, meni ostao virit neki kamenjar, pa šta ste asfaltirali oko toga jebemu mater, ništa neće da valja - ne brinite doći će drugi sloj asfalta - reče momak
pa dobro doći će ali onda ću imat fakin speedbump na ulazu u dvorište jer mora biti kosina... puf-pant... ma dobro gospon bumo to izrezali.
ama... AMA... pa šta niste odmah izrezali, šta vam nije bilo čudno da asfaltirate oko nakupine betona i još vam onaj astabilni multivibrator koji utiskuje asfalt mora ići okolo-naokolo?!?
dakle nemam sliku prije, ali tu je bila hrgetina betona kojeg su oni nakon jedno 2-3 dodatna upita šljakerima taj dan razbili i dočekalo nas to, ovaj mali ravni ficlek gdje je oznaka nije taknut, šuta neodnešena.
bogatiludog pa jel vi nas zajebavate?
idući dan ovako izgleda sve to u odnosu na ostale:
dobro reko stvarno netko tu nije zdrav da ide prvo asfaltirat i to sve natuć i onda nakon toga samo razbiti dio koji viri i naravno pobit pol tog asfalta... naravno u međuvremenu smo pitali oće se rezat ovo uz kapiju, ako treba otvoriti, slobodno ili nas zovite - da, da, da, naravno rezat će se.
nije se rezalo
stoji to par dana i danas ja žurio na posao i baš radili šahtove dečki i ajde da se to sve više ispregovara - jel će se rezat? neće. pa kako neće jel vidite da tu ide prema gore, a valja unić sos auto unutra pa našta će to ličiti? pa je da, nije baš dobro. pa jel treba otvorit kapiju? pa ne znam. (češkanje po glavi). ajde budemo vidjeli šta se može.
ostalo na tome.
evo me s posla kad imam šta vidjet:
PA POL DVORIŠTA MI ODVALILI SUMANUTE VAM MAJKE i na sve to uništili asfalt koji su postavili par dana prije, ali navodno će sve biti oke
puf... izmorih se