View Single Post
Staro 20.10.2015., 10:38   #427
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Uff, mogao sam i očekivati ovakav flejm...

Nego, jasno mi je i samom da neke primjetne razlike u igrama nema, pogotovo ne jer nisam od onih koji pate na benčmarkove i FRAPS-om mjere FPS u igrama. Ako mi je igra ide fluidno i ako nema lag-a, može u kutu ekrana pisati i 10 FPS-a for all I care...

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja bi rekao da su tu zamjene više zbog psihičkih smetnji nego stvarnih potreba. U tom slučaju se ne rugam nikome jer sam i sam imao takvih problema jer kad nešto oćeš...onda to oćeš
Al onda ne pitaš druge jel to OK nego kupiš i zamjeniš
Drug Brko je ovim postom pogodio srž, a to je da me žulja da nešto opet mijenjam na kompu, pa sam više tražio osobno mišljenje drugih tj. "što bi napravili u ovakvoj situaciji"...

uglavnom, zaključak je da osim eventualno dugoročnije opcije kasnijeg apgrejda na soc. 1150, nema previše koristi od zamjene platforme u ovom trenutku. a i to je upitno jer pitanje kolko dugo će i 1150 ostati aktualan.

edit: jedino mi nije jasno od kud se ovih "100 eura za upgrade" s prošle stranice našlo. toliko sigurno ne bi dao za zamjenu, u pitanju bi stvarno bilo 100, 200 kn razlike, ovisno o tome za koliko bi prodao svoju kombinaciju...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote