Pogledaj si graf pod Bitloading. Ako dobro tumacim ove tvoje brojke:
Kod tebe se koristi 2 spektra za upload i to u cijelosti spektra 28-60 i 871-1205 a samo jedan za download 65-859, takozvani "tones".
Svaki "tones" ili Tone number nosi odredjeni broj bits-a.
Kada sve bits-e zbrojis dobijes upload/download brzinu.
Kod mene s obzirom na moju udaljenost od centrale radi samo po jedan spektar "tones-a" a kod tebe na slici bi trebalo biti zeleno-crveno pa opet zeleno...
O tome koliko "tones-a" ce biti nije strogo udaljenost nego i stanje same parice, guzve na istoj do tebe itd... recimo moja parica kada se prebaci na 17a profil dobije jos jedan spektar "tones-a" za download ali ukupno gledajuci i zbrajajuci iste dobijem manje !! Zasto ? Veca frekvencija svakog tog tones-a a manje bits-a po istom i kad zbrojis - banana....
Nekima ce biti na mojoj udaljenosti po oba spektra nekima nece...
No ono sto je problem kod tebe da bi trebalo uzeti ocitanja iz ormarica u zgradi pa ako su ista kao u stanu Iskon je duzan to prosljediti na t-com da nadju gdje je problem.
Ako je u ormaricu sve ok. onda predstavnik zgrade mora sluzbeno nekoga ovlastiti da provuce novu liniju do tvoga stana jer to je kopanje po zidovima u ulazu/stepenistu.
Bilo kako bilo za pocetak gnjavi Iskon da posalju tehnicara t-coma i kad te kontaktira zatrazi da mjeri na ormaricu u zgradi prvo. Onda ces znati na cemu si.