View Single Post
Staro 20.10.2015., 00:12   #242
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor matrix777 Pregled postova
Nemam tu opciju pod network setings - wireles...

Onda kreni sa citanjem od strane 1 ovog topica... i kad sve procitas i provjeris bice ti jasno kako ces dobiti opciju.

Citaj...

Odgovor se krije u jednom postu ili vise njih... sve ovisi sta zelis raditi sa routerom

Citiraj:
Autor matrix777
Hvala na odgovoru, no kao što vidiš moj print screen u mom postu nakon tebe, nemam tu opciju vjerojatno jer sam logiran sa administrator sifrom (tvornickom) Ne znam kako da imam te napredne postavke? hvala
Citiraj:
Autor matrix777
hvala stari još jednom.... Ma nisam ja neki freak za rutere niti mislim išta podešavati, samo bi ovom mulcu smanjio brinu i to je to... pa ako mi možeš molim te pojasniti kako dobiti te opcije?

A ne, izvoli pa citaj. Forum nije trgovina sa tetama koje ce trpati artikle u vasu kosaricu i jos da zaduzimo jednog crnca da vam gura kolica ?

Sve je napisano, tesko procitati nesto, koristiti pretragu ?

Sebe smatram tu da pomognem onoliko koliko znam i svoja iskustva da podjelim sa drugima no da cu ikome na pladnju servirati veceru - necu.

Neki useri misle da smo konobari valjda.

Nije problem kakav god da je problem ali radje cu utrosit vrijeme tipkat ovu litaniju nego ljenguzama cupat ono sto im treba a napisano je vise puta vec.

edit: imas i post sa supervisor passwordom - dakle opet citat

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 20.10.2015. u 00:25.
silver_tip je offline   Reply With Quote