View Single Post
Staro 18.10.2015., 13:47   #7
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ja ne shvatjam vas pacijente koji zivite u deluzijama da vam netko nesto uvaljuje. Ozbiljna psihijatrija, stari moj.

Koji je zapravo tvoj problem? Samo da povucem paralelu - nadrobio si par tisuca linija teksta u tiradi o kapacitetu SATA diska sto si mogao lagano saznati u jednom suvislo srocenom Google upitu, no i od toga si stvorio zavjeru.

Drobljenje o "vlastitom sigurnosnom protokolu" samo pokazuje da ne razumijes tematiku (nije problem informirati se), a ako ne shvatjas razliku izmedju e-trgovanja putem kartica i internet bankarstva, ponovno, ne shvatjas problematiku - informiraj se!
Ton ti nije primjeren!

Ako je nešto krivo rečeno molim stručnjake da nam objasne u kom grmu leži zec i da nama bjednicima pojasne jednostavnim i razumljivim rječnikom!

Pa sada dali je psihijatrija da su nas zakonskim putem natjerali da od Fine pređemo na banke. Pa su banke u međuvremenu povisile naknade nekoliko stotina posto. Da bi sada opet morali preko Fine nabavljati certifikate za pristup uslugama Fine.

U međuvremenu je netko metnuo lijepu svoticu u đep za isti posao koji smo nekada obavljali kod Fine za puno manje troškova poslovanja naših tvrtki! Teorije zavjere ili ne ali sve to košta vremena i novaca. A na kraju sam opet prisiljen za neke usluge se vratiti kod Fine, a u isto vrijeme isplaćivati plaću i sve ostalo preko banke.

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 18.10.2015. u 13:55.
sakomako je offline