View Single Post
Staro 14.10.2015., 07:40   #21
makii
Registered User

Datum registracije: Oct 2015
Zdravo svima, s obzirom da ne znam kako to ide ovdje jer sam nova, da li je ovo stara tema za pisanje ili ne, tako sam isto nova i kad su ove antene u pitanju, pa sam se odlučila da vas pitam za pomoć. I odmah da se izvinem ako se možda sa poteškoćama objasnim koji je moj problem. Naime, napravila sam LAN mrežu sa ovim antenama koja služi za videonadzor, tj sa udaljenih lokacija slika mi se bežično šalje u kancelariju. S obzirom da ove antene rade ako postoji optička vidljivost, na nekim mjestima je neću imati i bit će mi potrebna antena koja će primat signal sa željene lokacije (između kojih postoji optička vidljivost) i ta ista antena će preusmjeravat signal na prijemnik (antenu) koja se nalazi kod mene. Antena koja je kod mene je u ap bridge modu, antene koje su kod kamera su bridge station modu, za sve sam podesila IP adrese i to sve radi. Iskreno za te postavke sam imala malu pomoć, ali sama sam prelistala sve postavke i koliko sam skontala ovu antenu koju moram postavit da samo preusmjerava signal, nju bih trebala stavit u station mod, dodijeliti joj IP adresu, i ostale postavke su kao i kod ovih antena koje su u bridge station modu ili se varam? Nadam se da sam uspjela objasniti problem i da ću bilo kakav odgovor dobiti.
Unaprijed hvala
makii je offline   Reply With Quote