View Single Post
Staro 12.10.2015., 23:03   #214
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Zar nije to ista stvar kao onaj dsl tool sta je na raznim broadcom ruterima .

Nije, sad nemogu za vraga naci temu tamo na forumu, naletio sam slucajno i sad neznam gdje je vise... nacu opet slucajno izgleda...

Sto se margine tice to se moze i sa xdslctl naredbama ali dslam je "jaci", tj. u profilu ako gledas stats pise vrijednost margine koja je postavljena ali svejedno dslam napravi overide. Na ADSL2+ profilima radi, na VDSL2 dozvoljava promjene ali nema realne promjene.

edit:

E ovako, ja zbilja apeliram da ne fleshate router zbrda-zdola. Onaj zbog cega ovo pisem ce se prepoznati vec...

Covijek je bio uvjeren da ima wifi bug i okinuo tvornicki fw gore bez ikakve pripreme, pracenja uputa oko hard reseta itd... i normalno kao to vec biva cfg datoteka mu nije htjela na tvornicki fw jer nije bila dobra ni spremita i bio je bez interneta mislim 5-6 dana sigurno...

Iz Iskona su se vec prijetili da ce mu naplatiti drugi router. Sreca i bog da nije dobro citao upute pa nije prefleshao obe particije tako da sam uspio podici mu drugu i sad je sve ok... dobro.., da je i drugu prefleshao slozio bi se profil vec, nije da se nemoze jer je ipak spremio kakav takav config pa bi se podatci izvukli ali daj citajte malo

Dakle jos jednom cu da ponovim:

Hard reset, kreiranje admina i spremanje configa... nema zice ni blizu od routera dok se to radi. Onda moze tvornicki fw i vracanje config datoteke i podesavanje tr-069 klijenta i tek onda nazad zica !!

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 13.10.2015. u 01:39.
silver_tip je offline   Reply With Quote