View Single Post
Staro 10.10.2015., 02:26   #7487
kokolo22
Premium
Moj komp

kokolo22's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
http://www.mediamarkt.de/mcs/product...html?langId=-3. Isao bih na Sony-a razlog je:

Tv sam kupovao cca 3 mjeseca i kopao sam po svim mogucim forumima i stranicama koji tv da kupim,imao sam manje vise isti kriterij kao i TI. Nngledao sam se Full HD ,4k modela i OLED-A prije sam imao Panasonic plazmu koja je imala strava sliku u Sd kao i HD materijalu, ali jedina zamjena plasmi je bio OLED koji kosta cca 20000 kn a da ispunjava sve moje zahtjeve, ali 20000 kn je bilo previse dati za Tv kojeg cu ionako za cca 3 godine opet zamijenit novim, i usporedjivajuci sve nakraju sam kupio Sony 55w815b+Ps4 za cca 9700 kn ,mojizbor je bila serija W7 od Sony-a koja za razliku od W8 serije nema 3D ali nisu imali W715 model na skladisu nego 705 koji ima crni obrub za razlku od 715 koja ima sivi,i tako je radi zene i sivog obruba isla W815 serija.

Sony-eava serija W7b i W8B(2014) ima inputlag od 14,2 ms i odlican prikaz SD signala kao i Full-Hd materijala.

Razlika u cijeni izmedju 50 i 55 inchnih panela je u trendu jer se 55 inchni paneli najvise i prodaju tako da proizvodnja tih panela je daleko isplativija nego 50 inchnih modela.

Sorry na nedostatku interpunkcijskih znakova ali pisem u mraku i na tipkalu koje nema backlight
kokolo22 je offline   Reply With Quote