Citiraj:
Autor Sphere
Meni iskreno cak i to stavljanje tolkih ventova, vodenog i svega ostalog nije tolko strasno, koliko mi je to sta je njemu to svo hlađenje duplo skuplje od procesora, ajde da imas neku i7micu pa tolko trosis na hlađenje, al za fx-a to mi nema smisla.
|
Ovo si napisao,nicim izazvan.
Izvaljujes glupost pa onda kasnije tvrdis da ja nesto krivo zakljucujem.
Citiraj:
Autor Sphere
Gle, zakljucujes stavri kako ti pasu, a ne kako sam napisao.
Sta se tice hlađenja rekao sam da sam to rekao onako "usput" i netrebas se za to loviti ko pijan plota kao da sam otkrio Ameriku, a za proc sam gledao pod fx 8300 jer je isti kao fx 8370 za masu manje novaca samo na na nizem stock kloku.
Ovo za razlike u procu sam mislio da ces ti sa svojim fx 8370 napravit 200mhz veci klok od nekog sa fx 8300, a da ces za to pljunut puno vise novaca, sta je besmisleno jer tih 200mhz nigdje ne znaci.
Nisam gledao stock postavke, koje ionako sa obicnim aftermarker kulercicem koji je obavezan dignes na 4Ghz na kojem je fx 8370.
To je sve sta sam ja rekao, uzivaj...
|
Koliko ce ljudi uopce radit OC?
Koliko ljudi to uopce zna?
Vadis tih 200mhz kao neku opceprihvacenu brojku koja ne garantira nista.
Vlasniku FX8300 AMD garantira stabilnost 3,3 i 3,6 turbo. Sve drugo je u sferi srece. FX8370 ima zagarantiranih stabilnih 4400,sve preko je u sferi srece i znanja korisnika,a NITI JEDAN OC nije 100% stabilan.
Govoriti da su to isti procevi je cisto obmanjivanje ljudi ili ces ti svakome garantirati da ce 8300 raditi kako treba na razini 8370.
Pa AMD to ne garantira,ali Sphere garantira.
Haug.