View Single Post
Staro 06.10.2015., 19:16   #361
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ali kad se uračuna 5 transakcija (2kn) ispadne praktički 20kn
Što se deviznog tiče u svim bankama nitko ne može osim tebe (i punomoćnika) uplaćivati na njega.

Što se problema tiče mogući su u svim bankama.

Rba je npr imao besplatno za studente, za građane 12tak kuna vođenje tekućeg i besplatno internet bankarstvo, no uzalud kad im kartica nije radila na netu, imaju daleko veće naknade za plaćanje, bankomati i poslovnice na kapaljku a u Sisku u poslovnici uvijek kao da se kruh dijeli gužva.

A debilizan studentskog računa mi je bio briljantan. Znači studentski ti vrijedi godinu dana i moraš donijeti potvrdu nakon toga za novu godinu.
U 21. stoljeću oni nisu mogli ako doneseš potvrdu ranije to obraditi nego moraš doći na taj dan kad ti ističe ili koji dan poslije (ali ne previše jer bi ti naplatili po standard cjeniku)
Zatim imao sam račun kod njih (nisam htio zatvoriti rekoh nema naknade a možda zatreba)ali bez prometa i tako meni stigne opomena za minus 6mj. Gledam wtf, vidim par lipa pasivne kamate sjelo, naplatili naknadu, otišao u minus i naravno na to tukli kamate i naknadu bez obavijesti dok se nije skupilo.
Munjara je offline   Reply With Quote