Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.10.2015., 09:40   #17100
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ležanje po mokrom i po suhom za zimu mi i nije bitno, jer ionako se radi drugih nemreš voziti ko po ljetu.
da, stoji. ali isto tako znam jer sam visegodisnji uzivatelj Save S3 da ta guma radi cuda po snijegu . dok po mokrome je meni nervozna, napeta i nepouzdana voznja jer jebiga, nece stati . jednostavno nece, bez obzira na cinjenicu da ja to znam i ostavim razmak izmedu vozila naprijed, situacija kada moras bas nagaziti kocnicu - auto ode.........

ista mi se sada shema sa jos uvijek ljetnim kompletom. goodyear duragrip. smece, ja nemam druge rijeci jer koliko sam ja nepouzdan sa tom gumum bilo kada na kisi........ i nebi nista rekao da su one meni po suhom kao save po snijegu, da se pouzdas. ne, ova smeca skripe kod jaceg startanja, cvile zapravo i nikada nemas osjecas da te guma drzi nego da ti korigiras i prilagodavas sve u voznji tako da ostanes na cesti uz regularnu dozu sigurnosti.

svakako igra ulogu guma. save su IMO jos uvijek vrlo ok izbor, mozda HP, ali ih nema u maloj dimenziji kakva meni treba (175), ali da osobno razumijem skuplje gume - itekako.

Burko je offline   Reply With Quote