View Single Post
Staro 04.10.2015., 01:17   #17549
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Napokon sam i ja odgledao Mad Max: Fury Road (samo par mjeseci kasnim). Film mi je dobar, ali ništa više od toga. Mogao bih ga pogledati još jedan-dva puta jer daleko od toga da je film loš, ali definitivno nije jedan od onih koje bih mogao gledati svakih par tjedana. Akcija kreće od prve i traje do zadnje minute, efekti su odlični, glumci solidni, ali priče/radnje gotovo da i nema, a još je k tome i prepuna rupa. Rekao bih da je psihološka karakterizacija likova dobila uistinu premalo pozornosti, a bar se u ovom filmu to moglo jako dobro razraditi.

Pogledao sam danas i Jurassic World. Film traje dva sata, ali već je nakon nekih pola sata sasvim jasno kakav je kraj i onda ostatak filma samo jedva čekaš da taj kraj dođe, ali opet nije toliko loše da jednostavno prekineš s gledanjem, nego samo sjediš, gledaš i čekaš.

Prije par dana sam odgledao Ex Machina i taj mi je bio odličan film. Već godinama nisam vidio film kod kojeg mi je jedina reakcija po zavšetku bila WTF. Mislim da je zadnji takav bio Fight Club (prilično davno je bilo kad sam ga prvi put pogledao). Ex Machina kreće napeto, onda postaje malo nastrano, pa se malo stvar smiri i taman počneš predviđati kako će se rasplesti, a na kraju ispadne sve totalno neočekivano. Sigurno ću još koji put pogledati ovaj film jer vjerujem da su mi neke stvari promakle, pa da mi se priča još bolje posloži. Ima skoro godinu dana otkako je film izašao, ali ako ga netko dosad nije pogledao, svakako preporučam.
KhongLo je offline   Reply With Quote