Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.10.2015., 13:32   #17070
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Treba razlikovati dvije vrste teškog paljenja: teško i lijeno vergla(anlaser, akumulator pa i alternator koji slabo ili uopće ne puni aku), i kad normalno vergla, al mu treba da duže primi-ak se to događa samo kad je motor topli, može biti svašta, od gubljenja spoja na nekom senzoru kao onog za položaj radilice ili bregaste pa do curenja benzinskih dizni. Jel imaš plin na toj Hondu? Ak imaš, onda ti pušta isparivač ili plinske dizne
Da se nadovežem s pitanjem, radi se o corsi 98 1.2 16v, ima plin.
Dešava so ovo drugo kako ju imam, znači ako je radila nedavno onda je verglanje normalno ali treba dosta vremena da se upali, smnjao sam na plinske instalacije ali samo probo prije gašenja ge prebacivati na benzini i pustitda "izvergla" plin van ali nepomaže puno.
Još jedna stvar odendavno, nakon paljenja hladnog auto, prvi jače stiskanje gasa, izlazak s parkinga zgrade na glavnu cestu se udavi auto, znači ostane raditi ali upće nereagira na gas 3-4 sekunde, to je počelo cca prije tjedan dana kako je ovo malo hladnije vrijem, neznam jel ima veze, vozio sam ga za lanjske zime nije bilo toga.
Poduži post, zahvaljujem na odgovoru unaprijed

ShebY je offline   Reply With Quote