Novi web mi nije baš sjeo. Više nema posebne stranice za paket, detaljnijeg opisa što je uključeno.
Nisu posebno označene zone, za provjeru po broju se mora unijeti adresa a ne jedno ili drugo. Ako se unese Rijeka više nije dovoljno pritisnuti enter već s padajućeg popisa odabrati Rijeka između "Babina Rijeka, Prijeka, Rijeka Koprivnička".
Za potencijalne korisnike je veoma zbunjujuće, nisu označene zone i više ne postoji narančasta ili bijela zona, drugačiji nazivi paketa.
Sada je isti naziv paketa "Duo Hit" tek unosom adrese se cijena poveća ovisno o zoni.
Tako ako unesem adresu koja je bivša bijela zona paketi poskupe 10-30kn uz iste nazive bez ikakvog obrazloženja, opisa.
Potencijalni klijent tako može biti zbunjen jer hoće Duo Hit 20 koji košta 180kn te ne razumije zašto mu odjednom piše 10 ili 30kn veća cijena.
Primjer: Plitvička ulica 1 vs Plitvička ulica 3;
//kontejner centrala Zamet-Braće Bačić gdje HT koliko znam ni ne spaja vdsl ni nema vdsl karticu.
Na prvoj stranici je prekrižena cijena i stavljena akcijska, mora biti navedeno da je akcijska cijena samo 6 mjeseci.
Ne postoji poveznica do detaljnog cjenika kao prije u pdf obliku.
Ono što me i dalje smeta te ne vidim nikakav smisao takve odredbe Iskona jest što postojeći korisnici bez televizije u slučaju da žele televiziju moraju potpisati novi ugovor na 24 mjeseca ili će platiti 300kn za uključenje tv paketa.
Zašto? Dostava stb-a košta 20kn preko Overseasa.
Zašto korisnik ne može probno za 1. mjesec uzeti Iskon TV, vidjeti hoće li mu se svidjeti sadržaj programa, imaju li sportski programi prijenos stranog nogometa, lige prvaka, košarke, formule i slično. Može li se njihov tv uređaj spojiti bežično kao što to podržava OptiTV i njihov Ruckus...
Kakav je stb i slično. Nazvao sam Iskon i pitao za probni period na što mi je rečeno da odem do nekog susjeda pogledati što sve ima i kakvi su programi.