View Single Post
Staro 28.09.2015., 15:22   #17512
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
gledao tonu toga... pa krenimo

frank - odličan, bizarnjikav i generalno vrlo zabavan sa super mjuzom

fury - 2 puta ga počeo gledati, ali nije mi legla takova ratna tematika na moru, budem ga sad u tmurnijim danima odgledao

the theory of everything - odličan, gluma na mjestu, zanimljiva tematika tak jasno... valja

avengers vladavina ultrona - kajaznam... inače ne pušim ta svemirska govna i nije to moj žanr, tak i ovo isto je neko generičko napucavanje, koliko se sjećam puno bolji su mi orginalni bili

interstellar - e u ovom sam baš uživao sva skoro 3h, baš mi je onak lego ko crvena paprika na masni kruh jeben ukratko

deliverance - nisam ga nikad pogledao, pa rekla žena da bi trebalo pogledati... a štajaznam, nije loš, ali nekak je malo manjkava gluma, brdo nelogičnosti, nešto tipa ko da goonies postanu triler sa još malo slabijom glumom

child 44 - e ovaj ratni mi je recimo sjeo just fine

john wick - nisam imao neka pretjerana očekivanja, zapravo očekivao sam stepenicu ispod etalonskih primjera one-man-army filmova, a dobio sam čistu nogu u dupe bezze totalno, najgori film kojeg sam gledao sa ove male listice

the imitation game - imao velika očekivanja, ispunio očekivanja ukratko

st. vincent - JEBEN u svakom pogledu... bog, direktor, član mjesne zajednice, filantrop te đentlmen bill murray je epic

the age of adaline - druže kr... brko preskoči ovu ljubavnu dramu, a svi ostali sa normalnim razvijenim ukusom za dobrim komadom filma nemojte nikako napraviti isto što i on

kill the messenger - uf... kako li sam samo ovog skoro propustio... super, super, super i priča i gluma i radnja i sama povijesna činjenica (za koju nisam znao moram priznat)

let's be cops - ama zabavno, nasmijano, suludo

sin city dama za pobit - meh... eto meh je moja ocjena, ajmo reć da bi bio ok kad ne bi postojao prvi dio, ovako je teški prosjek

guardians of the galaxy - nisam znao imam li manja očekivanja od ovog ili ultrona, pa sjetivši se prvih avengersa, odlučio sam da ću imat manja iščekivanja od ovog... e pa zajebo sam se

ex machina - težak i klaustrofobičan pomalo, naravno u dobrom smislu jer je odličan komad umjetne inteligencije

a most violent year - da, da i još jednom da... (vrhunska) drametina sa pištoljima, my kind of drametina

birdman - teška drametina, znači valja keaton ga je riješio ko porezna uprava dug od 4.99kn (znači brzo i efikasno da se ne bi uvrijedio netko tko radi u poreznoj upravi)

chappie - iskreno očekivao sam više... puno više, nije loše, ali nije ni neki mrak, rađe district 9 ponovo pogledam

focus - pa onak oke zabava, niš više niš manje

seven pounds - žena nije gledala pa reko ajde još jednom... dac a sad sad movie ma zakon je

1408 - isto gledao ponovo, fakat zakon horor, gledat pod obavezno, ne navečer

over and out

Zadnje izmijenjeno od: syss. 28.09.2015. u 15:31.
syss je offline   Reply With Quote