OT
Citiraj:
Autor vhunjek
Da li se moze na PM dobiti i putovanje koje je prethodilo ovom otkricu?
|
Citiraj:
Autor vhunjek
kao i za sve stvari u hrvatskoj, prije se napravi studija kako bi sve proteklo bezbolno.
ovdje sam potrazio pomoc kako bi zaobisao odredene nedostatke ugovorene usluge.
|
Citiraj:
Autor vhunjek
'neće ti se reći'!? forumi osnazuju slobodu govora... jos jednom hvala lijepo, vracam se u kavez.
|
Covjece sta ti zapravo zelis ?
Koje
nedostatke usluge ti mislis da ces imati da ti treba postupak izvlacenja supervisora passworda ?
Saraj malo brate
Postas u krivoj temi, iznosis totalno nepovezane, neargumentirane i nadasve nelogicne zakljucke i pitanja.
Imas temu za ono sto zelis... pa postas tamo dokle si stigao u radu sa navedenim uredjajem kojeg jos ni nemas
Znaci kad neki ljudi zamjete tvoje "pametne" postove i da si na dobrom tragu a ne ovaj spam onda ce te sami kontaktirati... tako to ide.
Ti mislis da se ja i Ag znamo ovako pa smo sad lupili neki embargo na informacije ? Pa ne... iskreno receno on je mrdao/kopao jednim smjerom a ja sasvim drugim i eto ako te bas zanima toliko ima 2 neovisna nacina za saznat supervisor password a sad je promjenom fw uskocio i treci koji se moze primjenjivati na oba ona prva, jel ti jasno sad sve ?
A taj treci je autorstvo opet od netkog sasvim treceg koji je pametniji od nas obojce i rjesio je ono sto mi nismo znali.