Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.09.2015., 12:23   #16932
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Dečki, da čujem, winter is coming, koje gume se trenutno nose (zimske naravno)?
Nokian D3, DOT XX14, prošle godine sam bio jako zadovoljan s njima, vidjet ćemo kak su ove godine.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
I rest my case.
Kaj se nemre vodit konstruktivna rasprava ak nisi vlasnik oba auta?

Citiraj:
Pa ako ih moras stiskat ko manijak da idu, a inace su tromi i razlika u potrosnji im je mala uzalud mi to kaj su izdrzljivi.
Pa netko ko želi da auto dođe od A do B i da mu izdrži pol milje km bez većih ulaganja ne vidim problem. Zašto bi svaki auto morao ić ko blesav?

Citiraj:
Tako da je i meni smjesno da su glavni protivnici dizela ljudi koji ih nikad nisu imali...

Probaj pa mozes iz prve ruke govoriti jel...Toliko od mene....

edit: zaboravih smjaliche
Znači moraš imat dizel/hybrid/benzinac/plinaš da bi mogao išta o njima reć?
Kao što rekoh dizel je za traktore, baci oko na onaj FB link pa ćeš vidjet zašto nemrem smislit dizele, i za škrte ljude i za siromašne ljude (kvaliteta košta (c) vau vau )

Naravno NHF, treba i malo zajebancije ubacit

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Jedno glupo pitanje. Što mislite može li se plin ugraditi na aute tipa Megane R.S, Astra OPC, Golf R, BMW M3.... Bi li to šljakalo i da li bi izgubili na performansama?
Paaa sve današnje ugradnje imaju direktivno ubrizgavanje, čisto sumnjam da bi se izgubilo neš performansi s tim, al treba vidjet za ugradnju, jer je kod turbaka priča malo zamršenija.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote