Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.09.2015., 08:27   #16906
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ja sam vozio prošli model, 2.5 turbak sa 220ks, odličan motor, samo voli palit benzin

A Golf GTI za 280 000kn
I pogledam opremu, moraš nadoplatit za preklopiva električna ogledala, tempomat, multimedia priključak (usb) .... i tak gledam malo, i reko ajd ok, bar dobijem xenon svjetla jer je cijena u konfiguratoru 0 kn, odaberem ih i hop - ovaj izbor zahtjeva i dynamic light assist opciju po cijeni od 6600kn
A uz multimedia priključak konfigurator kaže da je obavezna kupnja navigacije od 18 000kn...sumnjam da je to tak...ali ako je....strašno nešto
Na 340 000kn sam stao, ko to kupi za tu lovu nije bogat nego je manijak
Inače, budući punac mi vozi taj ST 2013" (2.0, 250 KS). Moram reći da je meni auto vrhunski, drži cestu, ide kao lud, zvuk poput mace koja prede, a kada se stisne gas, postane mali demon

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Dodao bih Volvo V40 T5 ili D4, Opel Astra GTC diesel biturbo i Focus ST diesel. Govorimo o dobrim performansama a relativno ok potrošnji. O golfu neću, mislim da je sve jasno
D4 mi se nikako ne sviđa izgledom, Astra mi je <3 ...btw, kod nas imaju samo verzije sa benzinom; http://ford.hr/assets/cjenik/Ford-FocusST.pdf

Ali dobr, ja osobno ne preferiram nikako diesel auta, ne volim taj zvuk pa da me jebeš
X-Plosiv je offline   Reply With Quote